tirsdag den 15. oktober 2013

Indbrud natten til mandag!



Søndagen sluttede med et indbrud. Det gik ud over den ene ene U17-drenge-bungalow. Nøglen til bungalowen havde sat sig fast og de 6 drenge kunne ikke komme ind. Bella Italia’s tekniske personale kunne ikke hjælpe og en låsesmed blev bestilt til mandag morgen. Problemet var bare, at drenge skulle bruge støvler, spillertøj tidligt mandag morgen. Men vi truer ikke stole på italienernes effektivitet. Trænerteamet trådte så i karakter. Planlægningen gik i gang og det nødvendige værktøj blev fundet. En palet og en smørekniv fra en køkkenskuffe, en snor på 82,5 cm, samt en rulle sportstape var alt hvad vi skulle bruge. Med Mikkel i front, og med de to medløbere startede ”indbruddet”. Og vipti-vupti i bedste Olsen Banden stil, fik indbrudsteamet åbnet vinduet og drengene kunne komme i seng.


Så har alle hold været i ilden.




Landskamp mod Finland


Så kom U16 pigerne i gang med turneringen. Desværre med en tabt landskamp mod VSJ Vantaa  fra Finland. De finske piger spillede en god fysisk omgang fodbold, men vores piger fulgte godt med. Med lidt mere held havde vi hentet en uafgjort, men måtte accepterer et 1-0 nederlag. Anden kamp var mod Strib IF (Middelfart), som mødte et oplagt og kampklart LBI U16 HOLD. Og ”hold” er oplevelsen fra i dag, for det var holdet og ikke mindst sammenholdet som gav sejren på 4-1.
Tirsdag venter hele fire kampe, så vi er begyndt at lade op.

- Nicolaj og Jacob


Sjove samtaler


U18 pigerne havde en rigtig god fodbolddag. Pigerne spillede fantastisk fodbold, men var desværre uheldig, at tabe 2-0. Øv-øv. Men vi gør det bedre i de fire kampe tirsdag. Humøret på holdet er dog helt fantastisk. Pigerne er glade og kommer med mange sjove kommentarer hele tiden. Her et par stykker.

Citat 1: Jesper fortæller nogle af pigerne om hans blaffer-ture og alle de lift han har fået. Efter cirka 15 minutters fortælling spørg en af pigerne ”Hvad er en blaffer?”.

Citat 2: samtale mellem to piger. Pige 1 ”Du har en gang tisset i bukserne, fordi du blev bange for en kat”. Pige 2 ”Det har jeg altså ikke! Men du har tisset i bukserne over en fugl”. Pige 1 ”Jeg har aldrig tisset i bukser over en fugl”. Dette skabte meget morskab i bussen og Pige 1 igen ”DET HAR JEG ALTSÅ, jeg begyndte at græde – men ALDRIG TISSET” og udbrød selv i latter.

- Anne, Jesper og Kim


En dag på banen!


Så startede Veronello Cup for U17-drenge. Mandag morgen  drog vi af huse og indtog stadionet i Rivoltella med forventing om at vi skulle møde hård modstand.

Meeeennnn….. drengene har vist fået hår på brystet. For efter et par timer, hvor der blev gået til stålet, havde drengene præsteret 2 sejre, 1 uafgjort og en tabt.

Træner og holdleder har kun et af sige. SUPER FLOT.

Til sidst skal lige nævne, at supporten fra U18-pigerne og U19-drengene var forbilledelig.

- Troels og Mikael


Venskabskamp mod Italien


U19 drengene, som ikke har så mange kampe i Veronello Cup’en (faktisk kun enn), havde fået arrangeret en venskabskamp mod et italiensk ungdomshold, PSG Concordia fra Verona. Med stor støtte fra alle de andre hold tog vi derfor afsted til områdets største by. Fantastisk at spille på udebane. Værterne var flinke. Tror vi! Der var nemlig ingen af vores værter eller modspillere som talte andet end italiensk – og da vi havde glemt tolken foregik kommunikationen med håndtegn og fagter. Men fodbold er et universelt sprog, så det hele gik fint alligevel. Venskabskampen mod nogle disse små og hurtige typer var fordelt på 3 x 30 minutter. Vi gik fint til kampen og viste, at Danmark også er en stor fodboldnation. På trods af Henrik’s mange markeringer for offside endte kampen desværre med en sejr på 5-4 til PSG Concordia.

Tirsdag måske en venskabskamp mere, men på onsdag spiller vi i hvert fald finale.

- Mikkel og Henrik


Ses i morgen


Første dagen blev vel overstået. Det er nogle fantastiske unge mennesker som vi har med. Det er en broget flok, men de byder alle ind med noget godt og positivt til klubånden og fællesskabet. Så det har været en dejlig dag på ”kontoret” for lederne.



Hilsner fra Garda

Lederne