søndag den 13. oktober 2013

De første oplevelser


Lørdag kl 13:00 præcis startede chauffør Jørgen ”Setra 431” dobbeltdækker bussen og turen var i gang . De 79 forventningsfulde unge mennesker fik hurtigt sat gang i hyggen og fra første kilometer var stemningen meget høj.

Færgen i Gedser i blev nået efter ca. 2 timer og første pause var i sigte. Men for mange var sejlturen ikke en pause. Vejret viste sig fra den barske side, ifølge formanden og Orlovskaptajn Stilling var vi udsat for ”SØ-2”, og nogle mærkede derfor en ”mild” søsyge.

Turen igennem Tyskland gik planmæssigt, men i Østrig mødte vi kuldegrader og snevejr. Ikke nok med det, så var Brennar-passet lukket for store køretøjer. Derfor måtte vores anden chauffør Per, i nattens muld og mørke, snørkle bussen op igennem den gamle Brennar-pas-rute. En flot tur som førte os igennem små snorede bjergveje og østrigske bjergbyer, men ikke lige den nat vi havde forestillet os.

Stille og roligt døde den opløftede stemning ud, boom-blasterne blev stille og iPads’ne pakket sammen. Selv ledernes kortturnering ”Swafega” blev indstillet for natten og spillerne begyndte at indtage mulige (og umulige) sovepositioner. De sidste fire timer af turen var bussen helt stille, men Per og Jørgen sikkert styrede bussen den sidste del igennem Italien imod Peschiera Del Garda.

Søndag morgen ankom vi til Gardaland hvor vi sammen med alle de andre 1600 deltagere blev budt velkommen. Udover deltagere fra Danmark, er der hold fra Finland, Polen, Italien, Tjekkiet, Slovenien. På scene kunne arrangøren SportConcept give en introduktion til  Veronello Cup programmet som, traditionen tro, selvfølgelig byder på masser af fodboldkampe, men også fodboldlandskamp på storskærm, ungdomsdisko og meget andet.

Så var vi klar til en dag i Gardaland, og i morgen de første kampe…

Hilsen fra ”Bella Italia”
Spillere og ledere, LBI Italienstur 2013