mandag den 13. oktober 2014

Så er vi klar til kamp!

Søndagen blev afsluttet på den mest fantastiske og flotte facon - et helt festfyrværkeri.

Mætte efter en dejlig middag på La Terrassa mødte alle 85 spillere op klar til åbningsceremonien af dette års Veronello Cup. Alle mand i de nye flotte opvisningsdragter som er sponseret af Budde Schou. Hvilket syn når 74 Lynge-Broby spillere kommer marcherende en musik garde og tager opstilling foran scene ved Garda søen. 

Og hvis ikke man var blevet rørt (eller skræmt) der, ja så blev ALLE det i hvert fald da Henrik fra Veronello Cup råbte alle deltage klubnavne op, og han kom til "LYNGE-BROBY IF!!!". Yaeh brølet fra 85 struber fortalte alle hvem der bestemmer her, hvert år i uge 42. 

Ingen andre klubber kunne matche brølet og entusiasmen fra os. Kun lyden fra det afsluttende, og meget fantastiske fyrværkeri kunne måles i decibel som var højere.

Opstemte og stolte kunne vi lukke søndagen og kigge frem. Friske efter nogle meget velfortjente timers søvn var hele LBI gruppen klar til, at stævne ud og forsvare Lynge-Broby's grønne farver.

Pigerne, U15 og U19 drenge tog busserne til det flotte baneanlæg ved Hotel Antares, i Villafrance, tæt på Verona. Dagen var desværre præget af bygevejr, og sidst på dagen blev kampprogrammet faktisk stoppet og resten af dagens kampe aflyst. Set i lyset af det tordenvejr som kom, var det en meget fornuftig beslutning fra stævne ledelsen.

Pigerne fik lagt godt fra land ved middagstid, 2-2 mod Alborg KFUM, var mere end godkendt. Et godt HOLD står selvfølgelig sammen når modstanden er hård, og med to hjørnesparksmål af Meyer, fik holdet nok rimelig udbytte af kampen. Men trænerne Ann-Sophie og Maiken ærgre sig alligevel stadig. Med kun 5 sekunder tilbage af kampen får Aalborg desværre sat den udlignende målscoring ind.

U15 drengene havde i dag kun een kamp hver. To tætte kampe, een vundet 1-0 og een tabt 1-2 var resultatet. U19 drengene havde fået målstøvlerne med, Sædding Guldager blev sendt hjem med en 4-1'er og Spjald ligeledes besejret med 4-2. Da drengenes kampe var færdige var de selvfølgelig klar til, at støtte pigerne i den sidste kamp. Men efter mere end en times venten (ud af to, pigerne skulle først spille den sidste kamp kl 16:30) blev alle kampe aflys og busserne kunne vende hjem til Bella Italia.

U17 drengene skulle spille på Campo Sportivo, et baneanlæg ca. 15 minutter gang fra campingpladsen. Kl. 11:00 var drengene klar og sat op af træner Troels, men modstander holdet var faret vild og nåede aldrig frem til kampstart. Troels og Jacob havde spottet denne risiko og havde derfor brugte en del af morgenen på, at rekognosere i området og blev helt fortrolig med gåturen og kunne derfor føre drenge den direkte og kortest vej.

Dommerne ville fløjte kampen af, med 3-0 sejr tilfølge. Men på opfordring af LBI's U17 drenge, træneren og holdlederen, valgte dommerne og officials af undersøge om kampen kan gennemføres tirsdag i stedet. Fairplay! Sådan!!! Lynge-Broby!!!
Så kunne drengene bare vente til kl. 14:50 hvor Aalborg KFUM ventede. Kampen blev vundet 2-1 på fight, som sådan en kamp mellem to stærke hold ofte gør... Men i morgen spiller vi bedre!

Dagens detalje kom på Campo Sportivo, som ligger klods op ad fæstningsanlægget i Peschiera by. Under lidt småspil på anlægget bliver et kort indlæg headet så højt og langt til højre, at bolden havner i fæstningsanlægget voldgrav. Men friske drenge giver ikke op. Heller ikke selv om bolden er helt over på den modsatte side, hvor der ingen mulighed er for at fiske den op. Efter gentagne forsøg på, at nedstirrer bold, hvilke ikke fik den til at flytte sig, valgte een af drenge, at tage sagen i egen hånd.

Resolut røg tøjet af, hoppede i voldgraven og svømmede de 15 meter på tværs for, at redde bolden. Frisk drenge og godt gået.

Så kære forældre ... vi har det skønt med Jeres børn og unge mennesker! Det er en fornøjelse at være på tur med dem...

Hilsen
Ann-Sophie, Maiken, David, Thomas, Nicolaj, John, Ivan, Kim, Troels, Henrik og Jacob